Gratis verzending vanaf €250,-
Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden!
 • Nederlands
 • Over ons

  Over ons

  Curls control: Dé revolutie in krulverzorging en het krulknippen volgens de CC1-methode - Sinds 2017

  Krullend haar is in onze multiculturele samenleving niet meer weg te denken. Het is een prachtige uiting van diversiteit en individualiteit. Maar we weten allemaal dat krullend haar ook zijn eigen unieke uitdagingen met zich meebrengt als het gaat om styling en verzorging. Gelukkig is er een innovatieve oplossing die hairstylisten helpt om krullend haar te knippen en te stylen op een manier die lucht en volume creëert zonder disconnectie.

  Curls Control heeft de CC1 krulknip technieken ontwikkeld, een revolutionaire benadering van het verzorgen van krullend haar. Deze technieken zijn niet alleen effectief, maar ook gepatenteerd in zowel beeld als naam.

  Wat maakt de CC1 krulknip technieken zo bijzonder? Het draait allemaal om het creëren van de juiste afdelingen en het hanteren van de juiste kniptechniek. Hierdoor wordt krullend haar op een manier geknipt die de natuurlijke structuur van de krullen behoudt en verbetert. Het resultaat is prachtig krullend haar met lucht en volume, zonder dat er sprake is van disconnectie of onnatuurlijke uitstraling.

  Bij Curls Control geloven we dat krullend haar een bron van trots en schoonheid moet zijn voor iedereen. Met de CC1 krulknip technieken geven we hairstylisten de tools en kennis die ze nodig hebben om krullend haar op de best mogelijke manier te verzorgen. Met het innoverende, professionele, CG proof krul verzorgingsproducten genaamd: Curls Control. We zijn er trots op dat we al sinds 2017 hairstylisten in Nederland, Duitsland en België hebben kunnen onderwijzen en ondersteunen in zowel het knippen, styling en de verzorging.

  Als u op zoek bent naar de beste manier om krullend haar te verzorgen en te stylen, kijk dan niet verder dan Curls Control en onze gepatenteerde CC1 krulknip technieken. Samen kunnen we de schoonheid van krullend haar vieren en ervoor zorgen dat iedereen zich zelfverzekerd en stralend voelt met hun prachtige krullen.

  Schrijf je nu in voor een CC1 krulknip opleiding.
  Curls Control neemt jou graag mee in jouw reis in de ontdekking van krulend haar.

  Graag tot ziens!