Gratis verzending vanaf €250,-
Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden!
 • Nederlands
 • CC1 Level I

  CC1 Level I

  WAAROM KIEZEN VOOR DE CC1 TECHNIEK?

  De CC1 techniek is ontwikkeld nadat de hairstylisten van Curls Control zich in geen techniek konden vinden waarmee ze bij iedere krullenbol het ultieme resultaat bereikten. Door veelvuldig te trainen, technisch denken en doorontwikkelen zijn de CC1 krulkniptechnieken ontstaan. Door middel van bepaalde afdelingen wordt er met de CC1 Level I techniek op nat haar verticaal een schitterend volume gecreëerd. Het haar kan indien gewenst worden uitgeföhnd, er worden dus geen happen en curven geknipt.

  Level II is een techniek die geknipt wordt op droog haar. 
  Level III is een Curl by Curl cutting techniek

   

  Curls Control blijft zich constant verder ontwikkelen. Net zoals je je als hairstylist verder ontwikkelt op het gebied van kleuringen en kniptechnieken, is er in de wereld van de krullen steeds een ontwikkeling gaande. In de multiculturele samenleving van nu worden er steeds meer zogeheten ‘mixed curls’ gezien. Om deze sterkere krultypen perfect in model te krijgen, lanceerde Curls & More in 2021 de CC1 Level II droogkniptechniek. Hiermee wordt wederom een schitterend volume gecreëerd zonder dat er een opeenstapeling van bundels ontstaat. Begin 2024 ontstond de CC1 Level III techniek, een Curl by Curl cutting techniek. Perfect voor die klanten waarbij je eigenlijk geen techniek kunt toepassen, vanwege het feit dat ze erg dun/fijn of weinig haar hebben, of omdat zij juist een hele volle bos black hair hebben. 

  INFORMATIE OVER CURLS CONTROL

  • Krullen zijn niet meer weg te denken in onze muliculturele samenleving. Je krijgt te maken met verschillende krultypen, denk hierbij aan Europees, black, afro en mixed curls.
  • De professionele lijn van Curls control lijn is speciaal voor krullen ontwikkeld.
  • De producten zijn niet te verkrijgen bij groothandels en worden enkel verkocht via salons en de site van Curls Control.
  • Met een basis van slechts vier producten staat zij voor eenvoud en professionaliteit. De producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, uitdrogende alcoholen en siliconen en passen om die reden binnen de Curly Girl methode. Steeds meer krullenbollen willen hun krullen dragen en ze vooral goed verzorgen en beschermen. Curls Control is hier de ultieme lijn voor en is geschikt voor iedere type krul. Waar Curls & More in gelooft? “Curly hair is not a trend, it’s a lifestyle”. En daar passen de Curls Control producten perfect bij.

  GEEF JOUW SALON EEN BOOST EN GENEREER MEER OMZET

  Sluit jij je als salon aan bij deze gouden formule? Dan word je op de website van Curls & More genoteerd als Curls Control verkooppunt en/of CC1 salon. Krullenbollen vanuit heel Nederland ( en Duitsland & België) kunnen met deze winkelzoeker een CC1 salon of verkooppunt bij hen in de buurt vinden. Op deze manier breidt Curls & More zich nog altijd uit, met maar één doel voor ogen: zo veel mogelijk krullies helpen tijdens hun reis naar de perfecte, veerkrachtige en pluisvrije krul.

  WAT GA JE LEREN? 

  Onderstaande leer je standaard bij alle opleidingen van Curls & More:

  • Theorie & filosofie over krullend haar
  • Uiteraard het toepassen van de CC1 krulknip techniek 
  • Analyseren van het haar, krultype en andere kenmerken van het haar bepalen
  • Build-up constateren en behandelen
  • Do’s en don’ts bij krullend haar
  • Styling, welke routine pas je toe op welke type krul. Rake ’n Shake, clumps creëren etc.
  • Verzorging van het haar
  • Kortom, het totale plaatje

  INTERESSE IN EEN CC1 OPLEIDING?

  Stuur een e-mail naar [email protected] of schrijf je in op de website voor professionals met je KvK nummer: www.curlscontrolpro.nl. 

  Na goedkeuring kun je vrij rondsnuffelen op de site, je kunt informatie over opleidingen, producten en opleidingsdata inzien.

  Namens team Curls & More, graag tot ziens.