Gratis verzending vanaf €250,-
Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden!
 • Nederlands
 • CC1 Level III

  CC1 Level III

  CC1 Level III is de laatste stap voor iedere CC1 krulknipspecialist die echt iedere krulklant optimaal wil kunnen bedienen. We leren je nog beter kijken naar krullen en te vertrouwen op jouw kennis en vaardigheden in het krulknipvak.

  Iedere CC1 specialist(e) zal dit herkennen: soms zit er een klant in je stoel, waarbij je denkt: "eigenlijk kan ik in dit haar geen techniek knippen". De reden hiervoor varieert - soms betreft het een enorme bos afro haar, soms gaat het juist om een klant met erg dun en fijn haar. Ook bij deze klanten wil je het best mogelijke resultaat behalen, en dat gaat niet altijd door een vast stappenplan of routing te volgen.

  Om die reden introduceren wij CC1 Level III - een droogkniptechniek waarbij je nog beter leert kijken naar krullen, je leert bepalen waar je elke krul wilt hebben en ze vervolgens daar te knippen waar ze moeten komen.

  Deze techniek is compleet anders dan Level I en Level II, welke beide juist technieken zijn met een duidelijke routing. Bij Level III moet je 'regeltjes' loslaten. Bij de Curl by Curl kniptechniek is je basis van level 1 +2 het vertrouwen op jouw kennis en vaardigheden in het knippen van krullen.

  Ons sterke advies is om CC1 Level I en CC1 Level II al gevolgd en afgerond te hebben, alvorens deel te nemen aan CC1 Level III.

  Heb je deze 3 levels afgerond mag jij je met recht een Master in het krullenknippen noemen✂️