Gratis verzending vanaf €250,-
Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden!
 • Nederlands
 • Over ons

  Over ons

  Curls & More Nederland BV - oftewel Curls Control

  Een bedrijf dat puur en alleen gericht is op krullend haar. Het is de overkoepelende naam van de krullenproductenlijn Curls Control en de CC1 krulkniptechnieken. De specialisten van Curls & More nemen jou mee in de wereld van de bouncy, pluisvrije en veerkrachtige krullen.

  Bij Curls & More zijn alleen maar ervaren gediplomeerde trainsters werkzaam. Deze hebben alle denkbare krulknip trainingen in binnen- en buitenland gevolgd. Geen enkele techniek leidde tot het ultieme resultaat, waardoor Curls & More besloot in 2017 om alle kennis en vaardigheden te bundelen en haar eigen CC1 krulkniptechnieken te ontwikkelen. Daarmee was Curls & More een van de eerste aanbieders van gedegen technische krulknipopleidingen. De gouden formule van de CC1 opleidingen gecombineerd met de Curls Control producten was een absolute primeur in Nederland.


  Tijdens de opleidingen word je helemaal meegenomen in de reis van krullend haar. Een stukje theorie hoort daar ook zeker bij. Waarom krullen krullen, welke CC1 techniek pas je toe en waarom, hoe verzorg je krullen, styling en uiteraard het diffusen.

  Uiteraard wordt er tijdens de opleiding gewerkt met de producten van Curls Control. Het is echter geen verplichting om als salon hier ook mee te gaan werken. Curls & More biedt een fantastisch en uniek totaalconcept van product en techniek. Daarmee heb je als salon een gouden formule in handen en kun je iedere krullenbol dolgelukkig maken.

  WAAROM KIEZEN VOOR DE CC1 TECHNIEK?
  De CC1 techniek is ontwikkeld nadat de hairstylisten van Curls & More geen enkele techniek konden vinden waarmee ze bij iedere krullenbol het ultieme resultaat bereikten. Door middel van bepaalde afdelingen wordt er met de CC1 Level I techniek op nat haar verticaal een schitterend volume gecreëerd. Het haar kan indien gewenst worden uitgeföhnd, er worden dus geen happen en curven geknipt.

  Curls & More blijft zich constant verder ontwikkelen. Net zoals je je als hairstylist verder ontwikkelt op het gebied van kleuringen en kniptechnieken, is er in de wereld van de krullen steeds een ontwikkeling gaande. In de multiculturele samenleving van nu worden er steeds meer zogeheten ‘mixed curls’ gezien. Om deze sterkere krultypen perfect in model te krijgen, lanceerde Curls & More in 2021 de CC1 Level II droogkniptechniek. Hiermee wordt wederom een schitterend volume gecreëerd zonder dat er een opeenstapeling van bundels ontstaat. Sinds begin 2024 is er de CC1 level III - een Curl By Curl cutting techniek. Dit betreft een techniek die je knipt in gestyled, verzorgd en droog haar, vooral heel geschikt voor dun krullend haar, maar deze techniek wordt ook gebruikt voor het fine-tunen.

  Al met al ontwikkelen wij ons steeds verder door en is ons bedrijf up-to-date in alle krultypen.

   

  INFORMATIE OVER CURLS CONTROL
  Krullen zijn hot en booming en eindelijk mogen ze gedragen en gezien worden. Deze professionele lijn is speciaal voor krullend haar ontwikkeld. De producten zijn niet te verkrijgen bij groothandels en worden enkel verkocht via salons en de site van Curls Control. Met een basis van slechts vier producten staat zij voor eenvoud en professionaliteit. De producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, uitdrogende alcoholen en siliconen en passen om die reden binnen de Curly Girl methode. Steeds meer krullenbollen willen hun krullen dragen en ze vooral goed verzorgen en beschermen. Curls Control is hier de ultieme lijn voor en is geschikt voor iedere type krul. Waar Curls & More in gelooft? “Curly hair is not a trend, it’s a lifestyle”. En daar passen de Curls Control producten perfect bij - Swipe met de pijltjes om de de brochure te bekijken.

  Terug naar homepage