Gratis verzending vanaf €250,-
Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden!
 • Nederlands
 • Over ons

  Over ons

  Curls & More, het ontstaan

  Curls & More is een bedrijf dat puur en alleen gericht is op krullend haar. Het is de overkoepelende naam van de krullenproductenlijn Curls Control en de CC1 krulkniptechnieken. De specialisten van Curls & More nemen jou mee in de wereld van de perfecte, pluisvrije en veerkrachtige krul.

  Bij Curls & More zijn alleen maar ervaren gediplomeerde trainsters werkzaam. Deze hebben alle denkbare krulknip trainingen in binnen- en buitenland gevolgd. Geen enkele techniek leidde tot het ultieme resultaat, waardoor Curls & More besloot in 2017 om alle kennis en vaardigheden te bundelen en haar eigen CC1 krulkniptechnieken te ontwikkelen. Daarmee was Curls & More een van de eerste aanbieders van gedegen technische krulknipopleidingen. De gouden formule van de CC1 opleidingen gecombineerd met de Curls Control producten was een absolute primeur in Nederland.
  Tijdens de opleidingen wordt er een stuk theorie verzorgd, over krullen en de verzorging ervan in het bijzonder. Na de lunch leren de deelnemers de CC1 techniek toe te passen op een door hen meegebracht model.

  Uiteraard wordt er tijdens de opleiding gewerkt met de producten van Curls Control. Het is echter geen verplichting om als salon hier ook mee te gaan werken. Curls & More biedt een fantastisch en uniek totaalconcept van product en techniek. Daarmee heb je als salon een gouden formule in handen en kun je iedere krullenbol dolgelukkig maken.

  WAAROM KIEZEN VOOR DE CC1 TECHNIEK?
  De CC1 techniek is ontwikkeld nadat de hairstylisten van Curls & More geen enkele techniek konden vinden waarmee ze bij iedere krullenbol het ultieme resultaat bereikten. Door middel van bepaalde afdelingen wordt er met de CC1 Level I techniek op nat haar verticaal een schitterend volume gecreëerd. Het haar kan indien gewenst worden uitgeföhnd, er worden dus geen happen en curven geknipt.

  Curls & More blijft zich constant verder ontwikkelen. Net zoals je je als hairstylist verder ontwikkelt op het gebied van kleuringen en kniptechnieken, is er in de wereld van de krullen steeds een ontwikkeling gaande. In de multiculturele samenleving van nu worden er steeds meer zogeheten ‘mixed curls’ gezien. Om deze sterkere krultypen perfect in model te krijgen, lanceerde Curls & More in 2021 de CC1 Level II droogkniptechniek. Hiermee wordt wederom een schitterend volume gecreëerd zonder dat er een opeenstapeling van bundels ontstaat.

  INFORMATIE OVER CURLS CONTROL
  Krullen zijn hot en booming en eindelijk mogen ze gedragen en gezien worden. Deze professionele lijn is speciaal voor krullend haar ontwikkeld. De producten zijn niet te verkrijgen bij groothandels en worden enkel verkocht via salons en de site van Curls Control. Met een basis van slechts vier producten staat zij voor eenvoud en professionaliteit. De producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, uitdrogende alcoholen en siliconen en passen om die reden binnen de Curly Girl methode. Steeds meer krullenbollen willen hun krullen dragen en ze vooral goed verzorgen en beschermen. Curls Control is hier de ultieme lijn voor en is geschikt voor iedere type krul. Waar Curls & More in gelooft? “Curly hair is not a trend, it’s a lifestyle”. En daar passen de Curls Control producten perfect bij.

   

   

  Terug naar homepage