Gratis verzending vanaf €250,-
Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden!
 • Nederlands
 • Op locatie

  Op locatie

  Wij komen naar jouw salon met onze alom geprezen CC1 krulknipopleiding. Onze trainsters reizen (tot een reisafstand van Velp naar jou van maximaal een uur) naar je toe en brengen je de kneepjes van het CC1 krulknipvak bij. Vroeg opstaan en extra reistijd worden je zo bespaard en de modellen hoeven niet mee op sleeptouw te worden genomen. Deze opleidingen op locatie zijn zeer gewild, reserveer dus snel een datum voor jou en je team.

  Een inspirerende en leerzame dag met je collega’s

  Kies één van de opleidingen voor professionele hairstylisten en plan een salonopleiding in bij jou op locatie. Een CC1 opleiding kan worden ingepland op een aantal beschikbare maandagen of in overleg een andere dag.

  Onze trainsters zijn intern opgeleid bij Curls&More en zijn echte vakexperts in de CC1 krulkniptechniek. CC1 Level I betreft een techniek waarbij op nat haar d.m.v. bepaalde afdelingen en verticaal knippen, volume wordt gecreëerd. Deze techniek is het meest geschikt voor krultypen 2a t/m 3a. CC1 Level II is een droogkniptechniek, uitermate geschikte voor de sterkere ‘mixed curls’, van type 3a t/m 4c, waarbij een opstapeling van krullen wordt voorkomen en tevens een schitterend volume ontstaat. Binnenkort wordt CC1 Level III gelanceerd - Curl by Curl Cutting voor de echte sterke krullen maar ook voor krulkanten met erg fijn haar.

  Een opleiding op locatie is niet alleen innoverend en erg leerzaam, maar ook nog eens heel goed voor de teamspirit. Je leert met je gehele team op hetzelfde moment de CC1 techniek. Na afloop van de opleiding kun je gezamenlijke oefenmomenten inplannen en elkaar motiveren, ondersteunen en adviseren. Samen tillen wij jouw salon naar een hoger niveau met de CC1 certificering die zowel in naam als beeld is gepatenteerd.

  Planning & materiaal

  Een CC1 opleiding duurt een hele dag, van +/- 9:30 uur tot ongeveer 17:00 uur. Tijdens een deel van de ochtend verzorgen wij een theoretisch gedeelte waarin je o.a. meer leert over de theorie achter krullend haar en de welbekende Curly Girl (CG-)methode. Voor de lunchpauze houden we een intakegesprek met de modellen, we analyseren het haar en maken voorfoto’s. Na de lunch wordt de CC1 techniek stap voor stap uitgelegd en uitgevoerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de professionele lijn voor krullend haar, genaamd Curls Control. 
  Na afloop van de opleiding ontvang je per mail nog waardevolle informatie van ons, waaronder een samenvatting van de theorie, een type krulkaart en een behandelplan. 

  Prijs

  Een CC1 opleiding op locatie is te boeken van 4 tot maximaal 10 personen. Voor beschikbare data en prijzen, stuur een mail naar [email protected]

  Ervaren trainsters

  Al onze trainsters hebben jarenlange ervaring in het knippen van zowel CC1 Level I als CC1 Level II. Zij draaien mee op nationale en internationale beurzen en staan wekelijks voor een enthousiaste groep hairstylisten om hun kennis en vaardigheden te delen.

  Certificaat

  Na afloop van de CC1 opleiding op locatie oefent iedere deelnemer op minimaal twee modellen de CC1 techniek. Er worden voor- en na foto’s van zowel de voorkant, achterkant als zijkanten gemaakt. Deze foto’s stuur je samen met een toelichting (een behandelplan in het kort) naar ons per mail. Een van de trainsters neemt contact met je op voor een terugkoppeling. Indien je de techniek volledig beheerst, zul je je certificaat ontvangen. Het komt voor dat de trainsters je vragen om n.a.v. hun feedback nog op 1 extra model te oefenen.

  Elk certificaat staat op naam van de deelnemer in combinatie met de salon. Deze blijft eigendom van de salon en mag niet worden meegenomen indien een deelnemer elders gaat werken.
  Pas na ontvangst van het certificaat mag je jezelf profileren als CC1 specialist en kun je je voorbereiden op die enorme boost die jouw salon zal gaan krijgen. Wij zullen je ook in het zonnetje zetten op onze kanalen en voegen je toe aan onze storelocator.

  Curls Control producten

  Tijdens de CC1 opleiding op locatie wordt gewerkt met de CG-proof producten van Curls Control. Een volledige lijn, speciaal ontwikkeld voor krullen. Deze lijn staat voor eenvoud met een basis van slechts vier producten. De hoogwaardige ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en de producten zijn op elkaar afgestemd qua werking.
  Uiteraard ben je niet verplicht met Curls Control te gaan werken, maar wij raden je dit wel aan. Om net zulke verbluffende resultaten te kunnen behalen zoals wij op onze website en socials laten zien, zijn de Curls Control producten en de CC1 techniek de perfecte combi die je wilt.

  RESERVEER JE PLEK!

  Is je interesse gewekt? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en registreer je op deze website. We nemen dan vrijblijvend contact met je op waarbij we je meer informatie verstrekken over de opties en plannen we bij interesse samen een datum. Het lijkt ons leuk om binnenkort bij jou in de salon onze passie en kennis te delen.

  Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.