Gratis verzending vanaf €150,-
Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden!
 • Nederlands
 • CC1 op locatie
  • CC1 op locatie-1

  Curls Control CC1 op locatie

  Terug naar overzicht

  --,-- Excl. btw

  Prijs op aanvraag beschikbaar.
  Ben jij geïnteresseerd in een CC1 opleiding op locatie? Dit is mogelijk vanaf 4 deelnemers. Neem contact met ons op via [email protected] zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden!

  Productomschrijving

  Hi hairstylist, saloneigenaar,

  Stel, er komt een pluizige krulklant jouw salon binnen lopen… wat doe jij? Schrik je en kijk je gauw in de agenda bij wie deze klant ingepland staat? Of denk je, kom maar op, ik ben iedere krul de baas? 

  Ben jij een hairstylist die zijn/haar kennis op het gebied van krullen knippen, verzorgen en stylen zou willen verrijken? Lees dan vooral even verder.

  Je hebt vast onze naam al wel eens voorbij zien komen of ons aan het werk gezien op beurzen zoals de Hair X-perience, Top Hair in Düsseldorf of in Kortrijk bij de Hair Project.

  Curls & More is een bedrijf dat helemaal en alleen in krullen is gespecialiseerd en wij zijn om die reden dé salonpartner voor jou. Sinds 2018 verzorgen wij met toewijding en passie de CC1 krulknip opleidingen en we willen jou graag meenemen op deze boeiende en interessante reis van krullend haar. 

  Tot op heden hebben we deze opleidingen alleen aangeboden in ons opleidingscentrum in Velp, bij Arnhem. Maar we zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze service uitbreiden op locatie (vanaf 4 personen).

  Deze uitbreiding is een reactie op de groeiende vraag naar onze CC1 krulknip opleidingen op locatie, in jouw salon. We zijn zeer gemotiveerd om onze kennis en expertise over krullend haar te delen en willen hairstylisten overal de kans geven om zich te specialiseren in dit vakgebied.

  Een opleiding op locatie is een manier om jouw team te professionaliseren in het knippen van krullend haar. Onze opleidingen omvatten essentiële theoretische kennis over krullen, praktische droog- en nat kniptechnieken, en zelfs gespecialiseerde training in Black en Afro Hair - Curl by Curl Cutting. Je leert ook hoe je jouw klanten kunt adviseren over krulverzorging en de styling om pluisvrije krullen te creëren.

  Onze opleidingen zijn als volgt:

  • CC1 level ll droog knip techniek
  • CC1 level l nat knip techniek
  • Black en Afro Hair - Curl by curl cutting
  • Product training Curls Control
   ✂️Theorie over krullend haar standaard bij iedere opleiding, een zeer belangrijk onderdeel.

  Tijdens onze opleidingen wordt er gewerkt met de CG-proof, producten van Curls Control, die al door meer dan 300 salons in Nederland, België en Duitsland worden verkocht. Dit betekent dat je niet alleen de CC1 techniek leert, maar ook hoe je deze kunt combineren met de beste verzorging voor jouw krullenklant.

  Onze ervaren trainsters, die allemaal zijn opgeleid binnen Curls & More Nederland BV, staan klaar om jouw team te begeleiden. We trainen hairstylisten met een afgeronde kappersopleiding en een KvK-registratie.

  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over onze opleidingen op locatie? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website: www.curlscontrolpro.nl (registratie is vrijblijvend).

  We kijken er naar uit om van je te horen en samen met jou en jouw team op weg te gaan naar krulperfectie!

  Met krullende groeten,

  Team Curls & More

  Recent bekeken